LTBmedia.no – www – seo – sem

Din partner i forretninger

Webbyrå LTB består av mennesker som er nysgjerrige på verden, og som har flere varierende interesser. Vi forstår veldig godt særegenhet av nettsamfunnets funksjon og voksende trender. Vi jobber i team for å skape nye løsninger som forbedrer vår produktivitet og effektivitet av iverksatte tiltak. Vi er åpne for det som er nytt og innfører endringer hele tida for at samarbeid med våre kunder gir enda bedre resultater.

Vårt team består av spesialister i forskjellige områder som hver dag kombinerer sammen sine ferdigheter. Varierende utdanning gir oss grunnlag for objektivitet og mulighet til å se på kommunikasjon på nettet i et unikt perspektivt.

LTB team 2021

Hvordan jobber vi

For å fullføre våre daglige oppgaver jobber vi i gruppe. Sammen utvikler vi strategier og prosesser som er fordelaktige for kundene våre. Vi analyserer tiltak som ble satt inn i fortida, sammenligner dem med dagens mål og prosjekter og følger trender for å skape bedre, moderne metoder som forbedrer synlighet og bilde av kundene på nettet.

Vi observerer nøye markeder og utvikling av trender i markedsføring og webdesign. Vi innfører effektive metoder for promotering som betydelig øker antall personer som blir interessert i tilbudet til våre kunder.

Kontakt oss

Salgskontor

Salgskontor

LTB SP. Z O.O.
RABEKKGATA 9
1523 MOSS
Telefon

Telefon

+48 71 333 38 89